Somatodrol-VÆR KLAR FOR MAKSIMAL STIGNING I STYRKE OG REN MUSKELMASSE

Da jeg besluttede at deltage i konkurrencer for bodybuildere i 2014, vidste jeg, at dette kræver hårdt arbejde og en ordentlig kost, men jeg havde også brug for noget, som vil øge mine præstationer- alle træner hårdt, så i denne forbindelse var jeg ikke usædvanlig.
Da jeg fandt ud af, at jeg kan være den første til at afprøve Somatodrol før den bliver sat ud på markedet, vidste jeg, at det var min chance. Jeg indvilligede uden tøven. Forskellen var enorm. Jeg vandt.
KRZYSZTOF PIEKARZ
Guldmedaljevinder debuteret i 2014 og medlem af Den Polske Forening af Bodybuild,
Fitness og Styrkeløft i kategorien 90 + og forkæmper for mestre.

PRØV ALLEREDE I DAG!
Tilfredshed garanteret eller pengene tilbage!
Din krop har brug for mere testosteron og HGH for at øge muskelmassen.
Som du sikkert ved, salg af testosteron og HGH (væksthormon) er forbudt i Polen. Vores mest avancerede på markedet formel gør, at Din krop får stoffer, hvilke producerer mere testosteron og HGH – naturligt og uden bivirkninger af anaboliske steroider.
Disse hormoner er nødvendige for korrekt muskelvækst og fedtforbrænding. Kort sagt, vores formel af hormonelle aktivatorer giver dig mulighed for at opnå den størrelse, du altid har ønsket , i et tempo, der kommer over dine vildeste forventninger.
mere muskelmasse mere energi synlige og skidserede muskler hurtigere resultater